Handelsbetingelser

Via adgang, besøg eller bestilling af varer på www.merrytime.dk, accepterer du automatisk vores betingelser. Derfor råder vi dig til at læse disse vilkår og betingelser grundigt igennem.

Løbende nye funktioner, værktøjer eller lignende som tilføjes til hjemmesiden, vil også være underlagt disse vilkår og betingelser. Du kan læse den nyeste version af vores vilkår og betingelser til hver en tid her på hjemmesiden. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse vilkår og betingelser. Det er dit ansvar at tjekke for nye ændringer.

Ophavsret

Du accepterer ligeledes ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte enhver del af indholdet, såsom tekstgrafik, logoer, billeder, lydklip, digitale downloads, data og software uden skriftlig tilladelse fra os. Uautoriseret brug af indholdet på hjemmesiden vil føre til retsforfølgning.

Farver

Farver på vores produkter kan variere alt afhængig af farveindstillingerne på din enhed, samt hvilken type af enhed du besøger vores hjemmeside fra. Derfor kan vi ikke garantere 100% nøjagtig visning af farverne på vores produkter.

Priser

Alle priser vises i DKK. Alle produktbeskrivelser samt produktpriser kan fra vores side til enhver tid ændres uden nogle former for varsling. Vi forbeholder os retten til at fjerne ethvert produkt til enhver tid. Derudover forbeholder vi os retten til at rette eventuelle fejl eller unøjagtigheder samt ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogle oplysninger på vores hjemmeside er forkerte eller misvisende på det tidspunkt hvor købet finder sted (inklusiv efter du har lagt en ordre).

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, vil vi sørge for fragtomkostningerne, ved brug af vores gratis returmetode. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk kvittering for afsendelse, så du kan bevise at varen er sendt til os.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du tage kontakt til vores kundeservice på hello@merrytime.dk og fremsende billeder der tydeligt viser det du reklamerer over. Hvis reklamationen er berettiget, vil du i korrespondancen med kundeservice blive informeret om det videre forløb.

Ved returnering i forbindelse med reklamation udfyldes "Returformularen" med korrekt returkode og produktet sendes retur med den medsendte returlabel, som er modtaget sammen med produktet.

4. Gavekort

Gavekortskoder udstedt af Merrytime har en gyldighed på 1 år fra udstedelsen, og kan bruges her på webshoppen.