Om Merrytime

Merrytimes historie er lang og fuld af op- og nedture. Succes og nederlag. Men at vi stadig er tusindvis af kvinders favoritbrand, fortæller samtidig historien om et brand, en virksomhed, faglighed og en familie, der altid har haft samtidens kvinder og deres behov i fokus hele vejen. 

På denne sektion af vores website og shop, vil vi løbende opdatere fortællingen med billeder og film. Men indtil videre vil vi blot lade jer læse vores brandfortælling og bede om jeres tålmodighed, indtil vi får udviklet det opdaterede indhold til denne del af websitet.


Til alle kvinder

Ingen, og heller ikke vores branche, har brug for flere halvgode produkter
– men alle har brug for flere gennemtænkte løsninger.
Sådan siger vi i dag. Fordi det er sandt.

I en branche hvor det hurtige salg oftest sætter dagsordenen, er vi dem, der altid sætter faglighed og kærlighed til beklædningshåndværket, pasform og komfort først.

Vores unikke brugerfokuserede pasformskoncept er det eneste af sin slags i verden. Vi har taget chancen, gået forrest og når det kommer til innovation i komfort og pasform, er der ingen, der arbejder lige så seriøst med det som os.

Det er vi stolte af. Vi er stolte af, at vi kan videreføre arven, vi står ovenpå og ovenikøbet med et koncept, der tager udgangspunkt i vores kunder og vores kunders kroppe og behov – for sådan har det altid været, dengang som nu, siden vi blev grundlagt i 1969.

For vores kunder, de mange på hver deres måde smukke og ikke mindst forskellige kvinder, er de vigtigste.

Fordi for os er det hver dag det vigtigste, at kunne servicere kvinder i alle størrelser og former med bukser og beklædning, der sidder og føles som om, det var skræddersyet – men er prismæssigt konkurrencedygtigt med de andre mærker i mainstream markedet.

For fakta er, at alle kvinder er forskellige. I vores øjne er alle kvinder også lige.
Alle har lige ret og behov for fede bukser og tøj, der bare passer og sidder, som det skal – lige meget hvilken kropsform man har.


Velkommen til fremtidens beklædningskoncept.
Vi er Merrytime – Fordi kvinder ikke er ens