Om Merrytime

”For os handler det om dig og dine medsøstre.”

Faktum er, at tøjbranchen er fyldt med ”stangtøj” i få størrelsesvarianter, der ikke passer majoriteten af alle jer dejlige, men samtidig forskellige kvinder. Det er som om, ”stangtøj” er lavet til én gruppe, med ”ideelle mål”, der er ret få af. Derfor går de fleste af jer på kompromis med pasform og komfort, når I køber bukser og jeans. Modsat størstedelen af branchen, har vi hos Merrytime lige fra begyndelsen taget udgangspunkt i at udvikle og skabe pasform og størrelser til rigtige kvinder, der rent faktisk eksisterer i den virkelige verden. Vi ved hvad vi laver, da alle vores pasformer og størrelser er dokumenteret og udviklet ud fra Europæiske body scanninger af kvinder i alle aldre, størrelser, kropshøjder og figurer.

”Det er ikke dig der skal passe buksen, men buksen der skal passe dig.”

Undersøgelser viser, at cirka 70% af alle jer skønne kvinder bøvler med at finde jeans, der passer netop jeres dejlige og unikke kroppe. I går ikke med ”numsen” bar, men det at købe jeans er ofte et kompromis, især når det gælder pasform og komfort. Føler du lige som de fleste at din medsøstre, at når du shopper, er det dig, der skal passe den jeans, som ligger på hylden og ikke omvendt den pågældende jeans, der burde passe dig og din krop? Er du træt af de endeløse nederlag i prøverummet hvor du prøver den ene jeans efter den anden uden at finde én der passer? 

Hvis JA, så er du kommet til det rette sted.

”Alle kvinder er lige, men ikke ens”

I stedet for de traditionelle 6-8 størrelser, har vi over 100 størrelser på lager i samme model, og derfor, er der med 95% sikkerhed også en perfekt siddende jeans til dig. Det handler ikke bare om forskellige benlængder en masse stræk i stoffet – NEJ de største udfordringer for jer kvinder, er jeres forskellige kropsformer, og det er her Merrytime gør den store forskel for dig og dine medsøstre.

Vi tilpasser den samme jeans til forskellige kroppe, og vi ved at nogle kvinder har stor forskel mellem talje og hofte og modsat har andre en meget lille forskel. Er du ude for at en traditionel jeans gaber i taljen, er for stor over hoften, giver ”hængerøv” eller er for kort eller lang? Det er slut NU. Hos Merrytime kan du få en jeans, der passer ALLE steder – i taljen, over hoften, over numsen, over låret og selvfølgelig i længden.

 

”Vi er stolte over at være specialister og nørder”

Hos Merrytime har vi specialiseret os i at lave det tætteste du kommer på skræddersyede jeans. Dette gør vi ved hjælp af et mønsterbeskyttet, men samtidig standardiseret pasform og størrelsessystem, der hedder Uniqsize. Vi bruger også de bedste Europæiske fabrikker og et udvalg af gennemtestede strækstoffer, der holder form og farve i usædvanlig lang tid. Vi har samlet over 50 års erfaring i branchen, og den er ikke 49 år forældet, men ved hjælpe af stor nysgerrighed og lysten til læring gennem hele livet, opdaterer vi os hver eneste dag år ud år ind.

”Vi gør hvad vi gør, fordi det er vores passion”

Vi har udviklet konceptet, fordi vi lever og ånder for at give dig og dine medsøstre den ultimative oplevelse, når du/I hopper i et par jeans fra os. Vi elsker, og samler på loyale kunder, der kommer tilbage og køber en ny jeans, når den gamle er slidt op. Vi gør det fordi vi elsker og hylder den store diversitet af kvindekroppe, som hver især fortjener en perfekt siddende jeans med den ultimative komfort, pasform og klædelighed. Vi tilstræber at udvikle den ultimative løsning til dig og dine medsøstre og elsker at udfordre status quo.

”Sammen kan vi bidrage til en lidt renere verden.”

Det er et faktum at tøjbranchen er én af de meste forurenende brancher i verden og i et forsøg på at vise samfundssind, har mange tøjmærker lanceret ”grønne” mærkning af deres tøj og begyndt at markedsføre bæredygtige kollektioner. Det er et udmærket initiativ, men den store synder er stadigvæk overproduktion af hurtigt skiftende modetøj og vi forbrugeres overforbrug af billigt tøj som vi aldrig får brugt, men blot smider væk når det fylder for meget i klædeskabet. Undersøgelser viser, at en gennemsnitskvinde har cirka 15 par bukser og jeans i sit klædeskab, men kun bruger de 3 til 4 par. Vores mission er at tilbyde dig som forbruger perfekt siddende jeans i superkvalitet, som du bogstaveligt talt slider op, før du køber et par nye fra os.

Det koster ikke en million at komme til at ligne én.

Nu tænker du måske at vores bukser og jeans er meget dyre, men det er ikke tilfældet. Du kan få den ultimative løsning for blot DKK 500,- til 750,-. Er du i tvivl om noget, så skriv endelig og spørg. Du kan også bruge de 3 lette produktguider, du finder under hvert produkt.

 

 

De bedste hilsner

Marianne Jespersen
Merrytime

 

 

 PS: kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.