Betaling og Levering

Betaling

Merrytime modtager betaling med VISA-Dankort, alle VISA betalingskort, alle Mastercard betalingskort, MobilePay, Google Pay samt Apple Pay.

Alle beløb er i DKK og er inkluderet moms. Merrytime bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Når din ordre er gennemført vil du modtage en bekræftelse af din ordre på e-mail. Pengene trækkes først fra kortet når ordren er afsendt. Såfremt at nogle af dine produkter skulle være udsolgt vil du ligeledes få information herom på mail. Hvis du har spørgsmål, rettelser eller kommentar til din ordre, kontakt os venligst hurtigst muligt efter dit køb på hello@merrytime.dk.

Levering

Pakker bliver afsendt samme dag på en hverdag, såfremt ordren er indgået inden kl 14.00, hvis det er med GLS, og inden kl. 13.00, hvis det er med dao. Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-2 hverdage. Pakker sendes med GLS, hvis du vælger, at pakken skal leveres til en pakkeshop eller med dao, hvis vil vælger, at pakken skal leveres til din private adresse.

Bemærk venligst at der kan forekomme længere leveringstid i løbet af helligdage og at Merrytime ikke er ansvarlig for forsinkelser som sker via fragtfirmaet.