Størrelsesguide

Vores tilgang til størrelser, pasform og silhouetter er anderledes, mere præcis og tager udgangspunkt i din specifikke kropstype og mål. Derfor passer vores bukser langt bedre, sidder perfekt på din krop og er væsentligt mere komfortable at have på.


Fordi vores size guide er anderledes og udvidet i forhold til mange andre mærker, vil vi gerne folde tilgangen ud her og give dig mulighed for at sætte dig ind i de vigtigste punkter, så du får valgt de rigtige ting, når du om lidt skal til at vælge og bestille dine nye favoritbukser.

 

Dit taljemål

Selvom om du kender din normale taljestørrelse, kan der nogle gang være nuancer fra mærke til mærke alligevel. Derfor kan det ofte være en god ide, at måle efter i taljen og ud fra det definere din nuværende taljestørrelse i vores regi.

Vi har inkluderet både traditionelle taljestørrelser plus tilsvarende konkrete taljemål i centimeter, så du kan være sikker på, at du får valgt det rigtige.

Du finder dit korrekte taljemål ved at måle din omkreds lige under dit nederste ribben. Pas på du ikke kommer til at måle længere nede mod hoften. Det kan man let komme til.

 

Din figur

For at undgå at dine jeans og bukser eksempelvis er for store over bagen, gaber i taljen eller er alt for store over hoften og låret har vi hos Merrytime udviklet tre figurer eller figurtyper til alle størrelser.

Din figur defineres ikke af din generelle kropsstørrelse, men defineres alene ud fra forskellen mellem dit talje- og hoftemål.

Athens er til dig med mindre forskel mellem dit talje- og hoftemål, Cannes er til dig med lidt større forskel og endelig skal du vælge Dublin, hvis du har markant forskel på de to mål – uagtet din generelle kropsstørelse.

Ram rigtigt her og du vil opleve at bukserne fra Merrytime sidder bedre, er mere komfortable og ikke mindst giver de dig et flot og skarpt look.

 

Din benlængde

Kropshøjde og benlængde hænger ulasteligt sammen.

Hovedreglen er, at hvis du har en kropshøjde på 157-165 cm, bruger du vores benlængde 74 cm. Hvis din kropshøjde er 166-174 cm er din benlængde 80 cm og endeligt er du 175-183 cm er din benlængde 86 cm.

 

 

Pasform

Regular, Slim eller Super Slim - kend din favorit-pasform
Når du har fundet din unikke Merrytime størrelse, der omfatter taljestørrelsen, figurtypen og benlængden, er du nu klar til at vælge din pasform.

Wide er den mest løse pasform, der har lidt rørlig vidde over lår, knæ og fod.

Regular er den næst løseste pasform, der har lidt rørlig vidde over lår, knæ og fod.

Slim er den mellemste pasform, der sidder kropsnært, men har lidt løsere silhouette over knæ og fod.

Super Slim er den strammeste pasform, der sidder kropsnært hele vejen og slutter helt til ved foden.

Vælg din yndlingssilhouet ... eller flere

Ja, buksens silhouet minder om pasformen. Det kan godt forvirre en smule. Men tænk på silhouetten som buksens forløb ned af benet. Det betyder selvfølgelig, at der er nogle pasforme der ikke kan kombineres med specifikke silhouetter og omvendt.

Samtidig er der nogle pasformstyper, hvor der er flere
silhout-typer mulige. Vores illustrationer af de forskellige silhouetter giver et godt billede af de muligheder, du kan gå på opdagelse i og finde dine favoritter iblandt.